Boktips

spanska böcker
(sponsrade länkar)

Läroböcker

Spanska verbnycklar passar alla som vill bättra på sin spanska. De vanligaste verben på ett överskådligt sätt med enkla förklaringar om hur verbformerna används. Passar bra tillsammans med UtilTalk.

Köp på Amazon:
Spanska verbnycklar


Boken Hjälp ditt barn med spanska riktar sig speciellt till dig som förälder. Boken är skriven av yrkesverksamma spanskläraren Lisa Jerkander. Dra nytta av hennes pedagogiska erfarenheter för att hjälpa ditt barn till bättre resultat.

Köp på Amazon:
Hjälp ditt barn med ¡spanska!


För dig som kommit lite längre

Vad vore ett boktips utan Don Quijote från La Mancha. En klassiker! Don Quijote har läst för många riddarromaner och får för sig att han är riddare. Han blandar ihop fantasi med verklighet och ger sig ut i världen på jakt efter det stora äventyret. Med sig har han fattigbonden Sancho Panza. Komedi, tragedi, parodi. Det här är en förkortad bearbetning av ett av de mest kända verken. Skriven på lättläst spanska.

Köp på Amazon:
Don Quijote de La Mancha (spanska)


Mat och Dryck

Karlos Arguiñano, en av landets populäraste kockar! Han är Spaniens första tv-kock och har hunnit skriva en rad kokböcker! De här två hör till de senaste. ”På mitt sätt” är från 2015 och ”1000 recetas” från 2018. Kan rekommenderas, Karlos gör fantastisk mat!

Köp på Amazon:
Karlos Arguiñano – A MI MANERA (spanska)
1000 recetas de oro (spanska)